Keylite Polar heeft de nieuwste snufjes in wit kunststof profielontwerp en productietechnologie gebruikt om een nieuw volkunststof dakraam te introduceren dat de nieuwe standaard zet in de dakramenmarkt. Het is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de kritische eisen van architecten, huizenbouwers en -bezitters. Polar combineert de vele voordelen van volkunststof met unieke innovaties voor snellere montage, energiezuinigheid en eenvoudig onderhoud waar de Keylite-dakramen al om bekend stonden.

In een reactie op de introductie zei algemeen directeur John Duffin van Keylite, ‘We hebben onszelf uitgedaagd om het allerbeste volkunststof dakraam op de markt te ontwikkelen, en na bijna 18 maanden van onderzoek en ontwikkeling geloven we dat het ons gelukt is. De vraag naar volkunststof dakramen onder huiseigenaren en woningbouwers stijgt enorm, aangezien ze onderhoudsvrij zijn en gemaakt om lang mee te gaan, zelfs in uitdagende bouwomgevingen. Keylite Polar zal ook aantrekkelijk zijn voor huiseigenaren doordat het slanke profiel maximaal zicht biedt en het witte kozijn perfect combineert met andere eigentijdse interieurafwerking’.

Keylite volkunststof heeft zelfs verbeteringen aangebracht aan het Keylite-raam met minder bevestigingen aan de binnenmuren en U-waarden van 1,0, afhankelijk van het gekozen glas.

Ontdek meer op keylitepolar.com