Waarom Keylite?

Keylite heeft het dakraam opnieuw uitgevonden

 

 

Uitzettende isolatie kraag

In tegenstelling tot andere dakramen, is de isolatie kraag geïntegreerd in het dakraam. Door simpel en alleen de tape weg te trekken zet de unieke isolatie kraag uit, waarmee de ruimte tussen het dakraam en het dak wordt gevuld. Een prima oplossing om het koudebrug effect te verminderen. Lees meer over “De Koudebrug”

Flick-Fit
bevestigings-beugels

De Flick-Fit beugels zijn voorgemonteerd, zodat het bij installatie mogelijk is om het raam in minder dan 2 minuten vanuit de doos in het dak te plaatsen.

Scharnier fixeer veer

Dit unieke kenmerk van Keylite stelt de monteur in staat om het draaiende gedeelte opnieuw in het frame te plaatsen met één soepele, eenvoudige beweging.

Laag design

Ieder dakraam van Keylite ligt standaard verzonken, waardoor het dakraam lager in het dak zit dan voorheen. De verzonken pasvorm maakt dat het dak er groter uitziet en verbetert de thermische prestaties van het raam. De verzonken bovenkap en de gootstukken met een laag profiel zorgen voor het lage design.

Allemaal zonder
bijkomende kosten

Bij Keylite zijn al deze geweldige producteigenschappen standaard, terwijl het bij andere dakramen nodig is om extra onderdelen aan te schaffen om op hetzelfde niveau te komen als Keylite.