Natuurlijk Licht In Iedere Kamer

Hoewel de daglichtniveaus door de seizoenen kunnen variëren, volgt de richting altijd hetzelfde pad, waardoor u de positionering van uw dakramen kunt optimaliseren.

Zonder Keylite Dakvensters

Schuine daken

Keylite kan optimaal daglicht en ventilatie bieden voor bestaande en/of nieuwbouw huizen met een hellend dak. De hoeveelheid licht die de kamer binnenvalt, wordt bepaald door welk product u kiest.

Verticale combinaties

Er kan een indrukwekkend verticaal effect worden bereikt door verticale beglazing met dakramen te combineren in een Keylite Vertical Bi-Lite.

Kiezen

Lichtstraat

De stijlvolste oplossing voor platte daken. Ideaal in keukens en woonkamers waar de kwaliteit van het licht en de esthetische aantrekkingskracht van de lichtstraat de ruimte aantrekkingskracht geeft.

Gewelfde plafonds

Kamers met gewelfde plafonds worden in hoge mate verfraaid door het toevoegen van dakramen. De hoeveelheid licht kan worden bepaald door de maat, de hoeveelheid en de positie van uw ramen.

Platte daken

Een aanbouw hoeft nooit meer donker te zijn aangezien Keylite beschikt over een assortiment plafondconfiguraties voor een aanbouw met een plat dak.

Ingesloten ruimten

Zelfs ingesloten ruimten kunnen van natuurlijk licht profiteren wanneer u een Keylite Sun Lite™ Daglichtspot gebruikt om licht vanaf het dak naar de kamer daaronder te transporteren. De oplossing als er geen standaard dakramen kunnen worden gebruikt.

Hoewel daglicht kan variëren naargelang het seizoen, blijft de richting ervan altijd hetzelfde. Dit maakt het mogelijk om de dakramen zo optimaal mogelijk te positioneren.

 

Op het noorden
Deze ramen op net noorden ontvangen geen rechtstreeks zonlicht. Profiteer van meer daglicht door grotere dakramen te kiezen.

Op het zuiden
Dit is de optimale positie om rechtstreeks zonlicht in uw kamer te ontvangen.

Op het oosten
De zon komt op in het oosten zodat u in de ochtend rechtstreeks zonlicht hebt.

Op het westen
De zon gaat aan het eind van de dag onder in het westen voor avondzonlicht.

Waarom Keylite?

Bezoek onze Waarom Keylite? Pagina

Service & Support

Service en ondersteuning

Onze technische experts staan klaar om u te adviseren en assisteren in de ontwerp- en specificatiefase.

Service & Support

Gepatenteerde innovatie

Onze patenten houden in dat andere dakramen niet over al onze bijzondere eigenschappen beschikken.

Service & Support

10 jaar garantie

We zijn ervan overtuigd dat onze producten gedurende deze periode en daarna probleemloos zullen functioneren.