Rookventilatie

Tuimelramen die zijn geïnstalleerd op onbereikbare locaties, kunnen makkelijk worden geopend door de elektrische optie te selecteren.

Kenmerken

Het systeem is tevens uitgerust met een batterijback-up voor 3 dagen voor het geval dat het elektrische systeem van het gebouw uitvalt. Dit systeem kan naadloos worden geïntegreerd met de brandalarminterface van een gebouw of kan onafhankelijk functioneren als een zelfstandig systeem.

De kit bevat:

  • Motor(en), bedieningspaneel, breekglas, rooksensor en batterijback-up voor 3 dagen
  • Dakraam en gootstuk niet inbegrepen. Als u wilt voorzien in rookventilatie van 1 m2, moet de SVK worden toegevoegd aan een raam en gootstuk van het type Keylite CP08 (1140 x 1180 mm).
  • Als u wilt voorzien in rookventilatie van 1,5 m2, moet de SVK worden toegevoegd aan een raam en gootstuk van het type Keylite CP10 (1340 x 1400 mm).
  • Wanneer SVK en dakraam samen worden besteld, wordt de motor zonder kosten op de fabriek gemonteerd.

Optionele upgrades

Witte polyurethaan coating

Een frisse en hedendaagse uitstraling. De zelfreinigende vochtwerende afwerking is ideaal voor gebruik in keukens, badkamers en andere vochtige ruimten.

Geïntegreerd vouwgordijn

De slimme, ingebouwde, al dan niet, verduisteringsoplossing waarbij het gordijn tussen het glas is opgesloten en zodoende is beschermd tegen vocht, stof en beschadigingen.

Klassiek

Ontworpen voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten in een traditionele stijl. Het is ideaal voor gebruik in monumentale panden.

Hulpstukken voor een perfect installatie

Waterkerende manchetten en dampwerende folies zijn verkrijgbaar.

Gekoppeld

Creëer de perfecte oplossing voor uw project – Combi, Bi-Lite of Raster.

Keylite raamdecoratie

Kies eenvoudig te monteren Keylite gordijnen om licht en privacy in uw huis te regelen.



<a class="et_pb_promo_button et_pb_button" href="./../../../help-centre/why-keylite/" style="font-weight:600;">Waarom Keylite?</a><!-- [et_pb_line_break_holder] --><p style="padding-top:4px;">Bezoek onze Waarom Keylite? Pagina</p>
<a class="et_pb_promo_button et_pb_button" href="../help-centre/why-keylite/" style="font-weight: 600; color: #333; position: relative; width: 60%; text-align: center; background-color: rgba(255, 255, 255, 0.75); margin: 6% 20%;">Waarom Keylite?</a>
Service & Support

Service en ondersteuning

Onze technische experts staan klaar om u te adviseren en assisteren in de ontwerp- en specificatiefase.

Service & Support

Gepatenteerde innovatie

Onze patenten betekenen dat andere conventionele dakramen niet al onze bijzondere eigenschappen bezitten.

Service & Support

10 jaar garantie

We zijn ervan overtuigd dat onze producten gedurende deze periode en daarna probleemloos zullen functioneren.