3377_rect_800x600pxAl meer dan 1500 montagebedrijven in het Verenigd Koninkrijk en Ierland hebben zich geregistreerd bij Keylite #Switched2 Rewards promotie, en als gevolg van de grote vraag en de overweldigend positieve feedback, heeft Keylite aangekondigd dat het de promotieactie uitbreidt tot 31 december.

Keylite is helemaal in feeststemming en in de aanloop naar Kerstmis willen wij de montagebedrijven en groothandelaars alle kans geven om hun opbrengst van de promotie te maximaliseren.  We moedigen montagebedrijven aan om hun contant geld op zak te houden voor hun belangrijke kerstinkopen door over te stappen naar Keylite, aangezien er waardebonnen kunnen worden verdiend op IEDERE aankoop van een Keylite-raam, die kunnen worden uitgegeven aan ieder artikel bij de groothandelaars waar de ramen zijn gekocht.

Uit feedback van montagebedrijven en groothandelaars blijkt dat het succes van de promotieactie komt door de win-winsituatie voor zowel de groothandelaar als het montagebedrijf. Grotere marges en terugkerende business voor groothandelaars waar montagebedrijven waardebonnen verdienen met ieder raam, bovenop de montagevriendelijke eigenschappen die alle Keylite-ramen standaard hebben.

Het beloningsprogramma van Keylite voor montagebedrijven is groothandelsvriendelijk en wat het uniek maakt, is dat de beloningen niet voor winkels zijn, maar terugkeren via de kassa van de groothandelaar en dus terugkerende business in de hand werken. MINIMALE INSPANNING: MAXIMAAL RESULTAAT.

Montagebedrijven en groothandels die zich nog niet hebben geregistreerd om mee te doen kunnen dat nog altijd doen op Switched2.com of door contact op te nemen met de plaatselijke salesmanager van Keylite.