Keylite Roof Windows heeft onlangs een nieuwe Duitse divisie opgericht, Keylite Dachfenster GmbH, om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar Keylite-dakramen in Duitsland en de rest van Europa.

Keylite zal deze Duitse vestiging officieel introduceren op BAU München, die plaatsvindt van 16 tot 21 januari 2017. BAU is de belangrijkste handelsbeurs voor de bouw, materialen en systemen in de bouwwereld. Dit is de plek waar toekomstgerichte producenten elkaar ontmoeten bij een publiek van geïnteresseerde vakmensen. Hun primaire belangen omvatten de nieuwste technieken, materialen en toepassingen die in de praktijk kunnen worden gebruikt.

Sinds de oprichting in 2001 is Keylite enorm gegroeid naar zijn huidige positie als de snelstgroeiende dakraamproducent van Europa. Producten van Keylite zijn nu verkrijgbaar in 19 landen wereldwijd. In een reactie op de Duitse introductie zegt John Duffin, algemeen directeur van Keylite:

We vinden het spannend om in Duitsland te investeren en te werken aan onze markt met een nieuw en groeiend salesteam. Bij Keylite geloven we dat elk vervaardigd product het allerbeste moet bieden op het gebied van innovatie, kwaliteit en rendement. We hebben een scherpe focus op onderzoek, ontwikkeling en ontwerp en hebben met succes veel nieuwe innovatieve productverbeteringen geïntroduceerd in de afgelopen twintig jaar. De Europese groei van Keylite en de start van ons team in Duitsland maakt ons gedrevener dan ooit om door te gaan met innoveren en verbeteringen in te brengen in de dakraambranche’.

Voor meer informatie over BAU ga naar: http://bau-muenchen.com/