bmn-awards-winner-logo-keylite-roof-windows-supplier-of-the-year

Keylite heeft een buitengewoon jaar achter de rug met het winnen van prijs ‘Leverancier van het Jaar’ bij de Awards for Excellence van de Britse bouwgroothandelaars.

Dit prestigieuze event vond plaats in Londen met meer dan 700 belangrijke genodigden uit de industrie. De Awards vormen een belangrijk event voor de Britse bouwgroothandelaars en zijn de enige die de enorme bijdrage van de bouwgroothandelaars en hun toeleveranciers aan de bouwwereld officieel erkennen en belonen.

Jennie Craig, redacteur van de Britse BMN Groep en juryvoorzitter, gaf commentaar: ‘Keylite Roof Windows is een fantastisch bedrijf dat indrukwekkende feedback heeft gekregen van zijn handelspartners, die nauw met Keylite samenwerken om eigen initiatieven van de groothandelaars te ondersteunen en om hun te helpen indrukwekkende verkoopcijfers neer te zetten.’

John Duffin, algemeen directeur van Keylite, gaf ook aan blij te zijn met deze felbegeerde onderscheiding:  

Het is een geweldige eer om Leverancier van het Jaar 2016 te zijn, en het is voor ons bedrijf de bekroning van een belangrijk jaar van groei. Het team van Keylite is 100% gefocust op buitengewone klantenservice, dat is werkelijk de hoeksteen van onze bedrijfsethos. Het maakt ons ongelooflijk trots dat we door BMN worden erkend als topleverancier in het Verenigd Koninkrijk en dat versterkt onze toewijding aan innovatie, dienstverlening, producten en initiatieven van onze partners om te garanderen dat we ook in de toekomst bekend staan als de favoriete leverancier van de groothandelaars.