Keylite Roof Windows, met het hoofdkantoor in Cookstown, Noord-Ierland, en met een wereldwijd distributienetwerk, is genoemd als een innovatieve en inspirerende bedrijf in het eerste verslag van de London Stock Exchange Group, ‘1000 Companies to Inspire Europe’, dat een overzicht heeft gemaakt van de 1000 meest inspirerende kleine en middelgrote Europese bedrijven.

In een reactie op deze prestigieuze erkenning door de London Stock Exchange Group, zegt de directeur van Keylite, John Duffin: ‘We zijn enthousiast en verrast, dat we worden aangemerkt als een van de meest inspirerende bedrijven van Europa. Alles draait bij Keylite om innovatie, en het maakt ons trots dat we hiervoor dus worden erkend. Het is ook een eerbetoon aan ons vernieuwende R&D; team en het verdere team van Keylite team in Cookstown, Noord-Ierland, onze hoofdvestiging in Swadlicote in Engeland en ons omvangrijke team van onze fabriek in Polen. Keylite noteerde de afgelopen 10 jaar een groei met dubbele cijfers, met een naderende marktintroductie in Duitsland en later dit jaar in Frankrijk, en een verdere groei in Australië en de VS in 2017. Deze erkenning van de London Stock Exchange versterkt alleen maar onze ambitieuze groeiplannen’.

Om te worden geselecteerd voor de lijst moesten de bedrijven een positieve omzetgroei laten zien over de afgelopen 3 jaar, en bovendien opmerkelijk beter presteren dan de vakgenoten in hun land. De bedrijven die in het verslag staan, zijn bedrijven die vrijwel allemaal verantwoordelijk zijn voor nieuwe banen in Europa sinds de financiële crisis en die het potentieel hebben om de toonaangevende bedrijven van morgen te worden.

Kijk voor de volledige lijst op de website van de London Stock Exchange Group.