Keylite is het jaar begonnen met een aantrekkelijk voorstel voor aannemers in de vorm van Meer keus en betere prestaties in het assortiment dakramen.

Gebruikers worden aangenaam verrast met de opties in ons assortiment witgelakte ramen. Het nieuwe initiatief spreekt de groeiende populariteit aan van de witgelakte ramen van het bedrijf, zoals algemeen directeur John Duffin uitlegt:

“Vroeger betaalden onze klanten veel meer voor witgelakte ramen in vergelijking met het traditionele vurenhouten alternatief. Maar nu hebben we besloten om te prijs te verlagen met ongeveer 15%, wat de keuze blootlegt voor een afwerking waarvoor gebruikers niet langer worden tegengehouden door extra kosten”.

Bovenop de prijsverlaging zijn ook de specificaties van de standaard witgelakte ramen verbeterd, zodat ze nu beter presteren. De ramen bevatten nu gelamineerde binnenruiten voor extra veiligheid, wat vooral van belang is bij toepassingen boven het hoofd.

In een reactie op deze wijzigingen zegt John Duffin: “Heel eenvoudig, dit zijn onze beste witgelakte ramen ooit: ze combineren alle bekende Keylite-innovaties met nieuwe lagere prijzen en beter glas”.
Wij willen zowel waarde als keuzemogelijkheden op de markt brengen, dus met deze toegevoegde waarde is het eenvoudiger dan ooit om te kiezen tussen vurenhouten of witgelakte ramen. Beide zijn in ruime mate verkrijgbaar bij bouwgroothandelaars door het hele Verenigd Koninkrijk.